nicoleta23
1189 poze   6144 vizite

MESAJE DE DINCOLO

SEZONU 1: Proaspăt căsătorita, MELINDA GORDON (Jennifer Love Hewitt) este proprietara unui magazin de antichităţi şi se află la începutul noii sale vieţi alături de soţul său. Sub un exterior idilic, Melinda are capacitatea de a vedea şi de a intra în contact cu spiritele morţilor care au probleme nerezolvate pe pământ. Fantomele care o bântuie pe Melinda au propria lor disperare unică, fiecare cu o poveste diferită care are nevoie de cercetări pentru a rezolva misterele din spatele lor. Singurul lucru pe care aceste suflete îl au în comun este Melinda: mesajele intense pe care le primeşte din partea spiritelor o determină să facă tot posibilul pentru a le fi alături. Neştiind sigur de ce a primit acest “dar”, Melinda ajută spiritele rămase prizoniere în lumea celor vii să îşi găsească pacea. SEZONU 2:Inspirat în mare parte din munca cunoscutului mediu, James Van Praagh, şi a lui Mary Ann Winkowski, care comunică într-adevăr cu spiritele, serialul Mesaje de dincolo explorează partea spirituală a vieţii şi a morţii de vreme ce Melinda (Jennifer Love Hewitt) se plimbă printre cei morţi şi printre cei vii în încercările ei câteodată înfiorătoare, uneori înduioşătoare şi câteodată amuzante de a fi un intermediar între spirite şi cei pe care acestea îi vizitează. SEZONU 3:Frumoasa medium Melinda (Jennifer Love Hewitt) nu investighează crime, ci analizează cazuri „de fiecare zi” datorită capacităţii ei de a comunica cu spiritele rămase pe pământ. Ea încearcă să-i ajute pe cei din lumea cealaltă care se agaţă de cei vii pentru a-şi rezolva problemele rămase nerezolvate şi, în consecinţă, să urce la un plan superior al existenţei. În cel de-al 3-lea sezon, o fantomă din lumea subpământeană o învinovăţeşte pe Melinda pentru o moarte cu care aceasta n-a avut nicio legătură. Între timp, ea simte că tatăl ei – pe care nu l-a mai văzut de când avea 11 ani – se poate să fi murit şi vrea să-i transmită ceva, în timp ce mama ei îi ascunde diverse lucruri. De-a lungul celor 18 episoade noi, Melinda încearcă să protejeze un tată şi pe fiica acestuia de fantomele care-i controlează şi are de-a face cu o fantomă care se crede Moş Crăciun... şi nu are cele mai curate intenţii. Ea mai crede că Jim este bântuit de fantoma unui bărbat pe care acesta a vrut să-l salveze şi, în fine, tatăl Melindei reapare şi ea trebuie să afle unde a fost în tot acest timp. SEZONU 4:Melinda Gordon comunică cu spiritele rămase pe pământ, fantome care se agaţă de vii pentru că au probleme rămase nerezolvate ce le împiedică să se îndepărteze de acest nivel al existenţei căreia îi spunea viaţă. Inspirat, în parte, de munca celebrului medium James Van Praagh şi a lui Mary Ann Winkowski, care poate comunica cu spiritele, Mesaje de dincolo exploră partea spirituală a vieţii şi a morţii căci, în încercările ei uneori terifiante, alteori emoţionante, sau chiar amuzante de a acţiona ca un intermediar între fantome şi cei bântuiţi, Melinda navighează printre morţi şi printre vii.
ghost-whisperer-332485l-imagine
ghost-whisperer-332485l-imagine
ghost-whisperer-351052l-imagine
ghost-whisperer-351052l-imagine
ghost-whisperer-482257l-imagine
ghost-whisperer-482257l-imagine
ghost-whisperer-561059l-thumbnail_gallery
ghost-whisperer-561059l-thumbnail_gallery
ghost-whisperer-566361l-imagine
ghost-whisperer-566361l-imagine
ghost-whisperer-605697l-thumbnail_gallery
ghost-whisperer-605697l-thumbnail_gallery
ghost-whisperer-981483l-imagine
ghost-whisperer-981483l-imagine
ghost-whisperer-981881l-imagine
ghost-whisperer-981881l-imagine
ghost-whisperer-107378l-imagine
ghost-whisperer-107378l-imagine
ghost-whisperer-238681l
ghost-whisperer-238681l
ghost-whisperer-298714l-imagine
ghost-whisperer-298714l-imagine
Melinda Gordon Jennifer Love Hewitt; Jennifer Love Hewitt a jucat ?n mai multe filme, printre care Heartbreakers, %u015Etiu ce ai f%u0103
Melinda Gordon Jennifer Love Hewitt


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.