1189 poze   6472 vizite

poveste a ta pentru tot deuna

Povestea este despre un simplu Vidya naiv sat numele de fata din Banaras. Twist în viaţa ei are loc atunci când ea este casatorita cu un barbat pe nume mental contestat Sagar Pratap Singh, care refuză să ia alături de ea. Stepsister Sindoora , devine gelos Vidya de proprietate, deoarece toate tatăl ei este în numele Vidya, şi aşa că încearcă să kick-o afara. Cu toate acestea, soţul Sindoora vine înapoi de la o călătorie de afaceri, precum şi cu sindoora şi 10 de ani Aniket Bharat fiul. El face Vidya Sagar şederea în camera lui şi aşa mai Bharat Sagar şi încercaţi să trageţi farse pe Vidya pentru a obţine o să plece. Sagar se îmbolnăveşte şi Sindoora spune Vidya pentru a obţine medicina Vidya Sagar şi pentru că este un analfabet, ceea ce înseamnă ea nu pot citi sau scrie, ea din greşeală otravă grabs. cu toate acestea înainte ca ea a dat-o Sagar, sindoora aruncă-l de mâna ei. Sagar devine nebun şi a doua zi el a fost pe cale să lovit Vidya în mână, cu o rigla cu toate acestea el vede că mâna ei este acoperit cu sânge şi cred că a fost prima oară Sagar aflat Vidya nu este rău, ea crede că prin greşeală. lent Vidya Sagar acceptă şi solicită lui ei cel mai bun prieten. (El se încadrează decât atât de îndrăgostit de ea că nu poate trăi fără ea)

Mama Vidya arată cu Hema (sora mamei ei) şi Shalu (Hema fiica lui) Un alt răsucire a fost atunci când Harsh manifestare sus şi spune că el este Vidya e departe vărul şi aşa mai vrea să stea cu ei pentru un pic, (Harsh nu este ea frate, ci un terorist care a fost încercat să se căsătorească la Vidya de ani de zile). În timpul şederii Harsh ia Sagar pentru o plimbare şi în ziua următoare Sagar încearcă de a conduce pe cont propriu, el aproape cade unei stanci cu toate acestea Vidya merge în faţa lui şi aşa de repede thinking Sagar face un viraj şi hit-un copac. Harsh a fost de planificare şi de această aşa că toată lumea spune că el şi Vidya a făcut un plan pentru a distruge Sagar, astfel încât proprietatea sa şi banii pot fi proprii lor.

Toată lumea crede că Vidya a încercat să omoare Sagar şi so ei a lovi cu piciorul-o afară cu toate acestea Vidya spune că vrea să ştie dacă Sagar este în regulă înainte ca ea să părăsească şi aşa Sindoora vă permite şederea ei. Pe parcursul întregii zile Vidya niciodată mâncat sau băut ceva şi ea a mers la templu de a face o rugăciune pentru Sagar. Ea a cercuri templu leşină 1008 de ori şi atunci când ea se termina ea. Cu toate acestea Chinu (Sagar vărul), precum şi Bharat a se vedea şi ei cred că niciodată nu Vidya a încercat să-l doare. care le iau acasa Sagar ei si devine mai bună, Vidya a fost aproape de a părăsi (aşa cum ea a promis), atunci când Sagar a veni afară şi spune tuturor că Vidya salvat viaţa lui decât oricine, dar Sindoora si ea doi tineri (Chandra and Mauha) sora-i spuneţi Vidya să rămână. Harsh este acum afară din casă, cu toate acestea Chandra se îndrăgosteşte de aspre şi ei a lua casatorit.

Bharat se întâmplă într-o excursie de campare cu şcoala lui şi Sagar a decis să merg cu el. Există Sindoora plăteşte o Goon pentru a face Sagar merge mai mult mentale. Cu toate acestea, înainte de a putea Vidya devine îngrijorat de Sagar aşa că se duce să-l viziteze. Sagar este atât de bucuros pentru a vedea Vidya pentru că el nu a fost senzaţia de bine şi atunci când a venit ea si Vidya Sagar avut o mulţime de distracţie şi au fost pe cale să plece acasă a doua zi cu toate acestea Goon angajat de către Sindoora ia Sagar la poarta din spate şi locuri de un sac pe cap. Sagar încearcă să scape cu toate acestea terorist nu este renunţ. Sagar reuşeşte să obţineţi sac peste cap off şi Vidya venit, Vidya încearcă să ajute Sagar, dar Goon impinge-o jos şi grabs un băţ de a ucide Vidya Sagar opreşte-l de la lovirea ei şi împinge în jos Goon şi el cade pe o stâncă şi moare. Cineva vede om mort şi solicită poliţiei şi Vidya spune poliţia ea împins în jos. Sagar nu spune nici un lucru cauza Vidya l-au facut jur pe viaţa ei şi dacă el sparge ea va muri.

Vidya este luat la închisoare, în timp ce Sindoora ia acasă Sagar. Aniket angajeaza un avocat pentru Vidya. Încă nici o dovadă că ea nu a comis crima ea poate fi trimise la 14 ani de închisoare. Sagar la domiciliu este de dormit şi, din greşeală, în somn, spune el Vidya ucis niciodata pe tipul ăla, el a făcut-o. Aniket întrebat Vidya si ea spune că ture. Aniket Vidya spune că poliţia ar fi lăsaţi-l să plece după ce au văzut starea lui de sănătate mintală. Vidya toate acestea, nu se poate schimba o declaraţie despre ea împingându-tip, deoarece poliţia va suspecta ceva. Cumva ceva ce nu acum, este ca un copil ar fi urmat Vidya şi a înregistrat lupta întreg şi că copil a avut pus caseta video în sacul Bharat şi cu faptul că, Shalu văzut pe video şi au fost în măsură să Vidya liber.

Mai târziu, ex Sagar lui prietena care a abandonat Sagar, când a devenit bolnav psihic s-au întors cu un copil spunând că era al ei şi Sagar ea chiar a avut un raport fals ADN-ului, dar Aniket devine un altul făcut şi a cerut Sindoora ceea ce spune, el a spus că copilul nu este Sagars sau sa Ex-Girlfriend ", Suril", dar se află sindoora şi a spus că a fost. Toată lumea a decis sa ia copilul în Sagar, dar a refuzat, a făcut apoi Vidya Sagar accepta, Suril pus pe Sari fel ca Vidya şi a pus Sameer (copil), pe o barca lui şi a tăiat coarda. Sagar din spatele crezut ca a fost Vidya văzut aceleaşi haine. Sagar încercări de a salva Sameer, o parte devine salvat de un prieten Tushar vechi. el ia parte Vidya şi spune că Vidya nu a fost cel care a pus Sameer pe barca. El stă cu Sagar şi a familiei sale, pentru câteva zile. în acest timp a fost Sagar care acţionează cu adevărat înseamnă a Vidya. destul de repede Vidya, Tushar, Bharat, Chinu şi Sameer afla că a fost Suril că Sameer pune pe barca aia şi au aflat că nu este Sameer Suril sau Sagar fiul lui.

Sagar lui mama-o dă tuturor proprietatea ei de a Suril, Vidya refuză şi ea este apoi dat afară din casă. Tushar, care au avut stânga pentru a obţine ADN-ul real, rapoartele de a spune Sameer nu este suril sau sagars copil, întoarcerea la casă şi dezvăluie adevărul. Suril este dat afara si Sagar aduce back.Ahiket Vidya faptul că fondurile care au facut suril face toate chestiile Sindura a fost într-adevăr, el încearcă să facă ei spun true.She a încercat să omoare Sagar.Vidya şi Tushar reuşi să vorbească Sameer, toată lumea este fericit. Aniket frunze Sindura, dar Vidya dat seama că acestea au fost de rupere în sus, toata lumea din casa încerca să reconcilie ele şi în cele din urmă a făcut-o. Sindura să aniket-mi cer scuze pentru ceea ce ea a făcut pentru a Sagar, se simte rău cu ea şi el iartă pe her.Later în poveste Sagar constată că el nu este un copil 8 ani, dar un adult 22 de ani şi că el este într-adevăr mentale . El decide să trăiască şi să mergi la un spital de boli mentale şi Vidya este forţat pentru a obţine o a doua căsătorie pentru a Tushar, Sagar refuză să se întoarcă. În ziua Vidya se mărită o fata pe nume Shavine ia Sagar ieşit din spital şi de la templu unde Vidya se mărită, Vidya Sagar vede şi leşină (din mâna ei a venit un flacon gol otravă). Vidya este dus de urgenta la spital, unde a supravieţuieşte şi face Sagar veni înapoi. Vidya va afla despre un spital din Singapore, care poate vindeca Sagar, atunci când se duc acolo să-l vindeca, El face operaţia, dar nu este în măsură să vă amintiţi Vidya. Drogurile au fost gasite într-un sac de bottlein Vidya lui plasate de Sindoora care au venit în Singapore după operaţie Sagar lui şi ia calea Sagar. Vidya reuşeşte să fugă din închisoare şi înapoi la casa Sagar acolo sindoora spune că Vidya Sagar este o asistentă medicală şi a avut grijă de el şi, când a fost bolnav mintal. El a mai târziu află că Vidya este soţia lui, la început el a fost într-adevăr într-adevăr nebun, dar el acceptă ei. El află că ea (Vidya) nu pot citi sau a scrie şi aşa mai face muta-o afară din camera lui.

Vidya află că Sindoora este Tring de a ucide Sagar, aşa că încearcă să-i spuneţi Sagar adevărul. Vidya a luat câteva fotografii din Sindoora da goons bani. Vidya oferă imagini pentru un tip pe nume D.J. Sindoora va afla despre el şi închiriază o Goon de a ucide fiica lui tip în cazul în care acesta arată acele fotografii. D.J. apoi afişează fotografiile toată lumea aleatoare. Sagar urla la Vidya, dar Aniket consideră ei şi urmează Sindoora în ziua următoare. El vede un terorist care Sindoora nişte poze, şi unul de către cade greşeală şi aniket vede. El încearcă să meargă acasă şi spune toată lumea, dar maşina lui nu s-ar porni. Sindoora capete de acasă şi spune că şi ei sunt Sagar a merge la templu. Cerere Vidya pentru a merge si asa ea vă permite ei, dar oferă oferirea ei lui Dumnezeu şi a produselor alimentare au avut de dormit pulbere în el. Vidya merge la etaj şi leşină. Sindoora spune toată lumea că Vidya nu vrea merge. Vidya atunci când se ridica, Sagar şi Sindoora au părăsit deja şi uşa camerei este blocat ea sare pe fereastră. Atunci când ea iese Aniket soseşte într-un taxi. el ia Vidya la templu. Un camion a venit la lovit, dar Aniket împinge Sagar din drum şi el devine lovit în loc acest lucru a fost plătită de către Sindoora.

Aniket merge într-o comă, Vidya Sagar da vina pentru aducerea el acolo. Vidya este dat afara din camera Aniket acum. În curând o giest au ajuns şi care a fost Aunty Sagar lui. ea, de asemenea, află că Sindoora este Tring de a ucide Sagar şi aşa ea ajută Vidya. Tanti, de asemenea, ajută şi Vidya Sagar vino mai aproape. Vidya deţine un rapid pentru Aniket, ea nu mânca sau bea timp de 48 de ore şi apoi Sindoora trebuie să meargă 20 mile picioarele goale la templu. Aa Sindoora nu este în măsură să finalizeze fel şi aşa se duce la un restaurant pentru a bea cafea, Aunty lor face Vidya a face plimbare. Când Sindoora capete la templu ea se preface a fi făcut excursie, cu toate acestea masina ei este parcat în locul greşit şi un tip îi spune ea pentru ao muta. Toată lumea află că Sindoora nu a făcut-o. Toată lumea vede că în loc de Sindoora, Vidya a terminat călătorie lungă. Deci, după ce au ajuns acasă Sagar spune că el va ierta Vidya pentru tot ceea ce sa întâmplat până acum, dar ea încă nu se poate intra în camera lui. Aunty Sagar a întrebat de ce el nu va accepta-o înapoi în camera lui, Vidya îi spune ei, pentru că ea nu poate citi sau scrie. Aunty lor face sa se învăţa cum să citească şi să scrie şi să vorbească în limba engleză, prin trimiterea ei de a profesorilor o casă.

La ziua de nastere a lui Sagar Sindoora spune că Vidya Sagar a fost copiat pe el şi că Vidya a fost mergi la unii baieti casa în fiecare zi la ora 5:00. Sagar era pe cale să ceară Vidya Vidya, dar îi spune că ea a învăţat engleza pentru el şi tipul ăla sa dus vizitei a fost profesorul ei. Sagar este dezamăgit în el însuşi pentru gândindu-mă că s-ar Vidya ieftin pe el asa ca a canta o melodie ei la partidul său. De asemenea, el a acceptat-o înapoi în camera lui şi spune că el nu o iubesc foarte mult, Aunty lor, apoi decide să facă şi Vidya Sagar mai aproape Vidya că ar trebui să spun că este însărcinată şi Vidya face acest lucru. Sindoora află că Aunty lor este de a ajuta Vidya aşa că plăteşte un tip de accident în ei şi ucis-o, ea nu moare ea se duce într-o comă. Aniket iese din comă, dar dă vina Sindoora accident care sa întâmplat la templu a fost o parte a planului de Anikets de a ucide Sagar. Aniket este trimis la închisoare şi Vidya este lăsat în pace pentru a lupta Sindoora. Sindoora mai târziu află că Vidya nu este gravidă şi ea a expune în faţa tuturor. Vidya este dat afara din casa, dar Sagar nu se poate trăi fără ea asa ca a oferi tuturor bunurilor sale de a Sindoora şi se duce pentru a găsi Vidya.

Sindoora trimite goons după Sagar să-l omoare, a batut-l şi aruncaţi-l în apă (în cazul în care Vidya Sagar şi a avut întâlni primul). Vidya vede şi încearcă să-l ajute, dar unele villiger ţineţi-o în spate şi a obţine Sagar afară şi să-l ia la spital. În spital, el îşi aduce aminte totul, dar el fiind mintală şi că este Sindoora Tring să-l omoare. , spune el pare rău să Vidya. Cele două dintre ele fac un plan pentru a obţine o dovadă împotriva Sindoora. Sagar pretinde că, după ce sa bătut el este bolnav psihic din nou, iar doi dintre ei merg acasă. Sagar Sindoora supără atât de mult că ea confirmă totul şi spune că ea a încercat să omoare Sagar. Vidya, Sagar şi Chinu (el a afla sgaar nu este mentale şi aşa că-l ajută cu planul lor) a lua totul de pe bandă. Sindoora află că Sagar nu este bolnav psihic, şi plăteşte goons să-l omoare pe doi dintre ei, dar şi de Vidya Sagar a fugit de la casa. Acestea au fost difuzate de zile înainte de Sindoora le vede şi urmăriri-le cu o masina. Sagar and Vidya a fugit, dar în cele din urmă a opri cauza în faţa lor a fost o stâncă and grabs Sindoor un pistol si impusca-le. Ei mor şi Chinu găseşte trupurile lor şi să le ia acasă pe patul de moarte a acestora. După moartea caremony, Chinu şi soţia sa Shalu, z9they doi dintre ei a lua marrided undeva în storyz), precum şi părinţii ei iasă din casă. Fiul Bharat (Sindoora's), ştie că mama lui a fost cauza morţii lor, astfel încât el fuge. 8 ani mai târziu, părinţii Shalu revenim şi să aducă Kamna (Chinu şi Shalu de 8 ani chinu vechi fiica şi shalu au murit într-un accident de maşină). De asemenea, în fiecare an pe Vidya Sagar şi moartea lui, Sindoora deţine un ruga pentru ei ...

[modifică] reîncarnarea Sagar şi Vidya ca Amar şi Divya
Sagar şi a reveni Vidya 21 ani mai târziu ca Amar şi Divya. Divya şi Amar întâlni la Banares şi acestea se încadrează în dragoste. Ei nu se căsătorească imediat, dar în cele din urmă fac. Final două până în casa lui din nou, pentru că Sindoora Amar este fiul real al Mahua şi Rajeev (Rajeev au pornit copii în spital). Când Divya este împuşcat de Samrat (într-adevăr Sindoora a făcut-o, dar a dat vina Samrat), isi aduce aminte de toate, de la naşterea ei anterioare. Ea îşi aminteşte că Sindoora este cel care a ucis-le. The Bullet a fost eliminat şi ea a reuşit să supravieţuiască. Divya încearcă să dovedească faptul că sa Amar "Badi Maa" este cauza morţii lor anterioare şi ea este duşmanul său real. El nu cred că pentru că Sindoora a fost încercarea de a obţine toată lumea să creadă că glonţul făcut Divya fel de crazy.Amar în cele din urmă afla adevărul, el şi fiul Bharat (Sindoora lui care revine după 22 ani pentru a ajuta la amar), i-au ajutat sa se razbune . Bharat a vrut să se răzbune pentru că el ura mama lui pentru că el ştia adevărul despre ea. El ştia de când era mic că ea a ucis şi Vidya Sagar şi că ea a pus tatăl lui în închisoare. El a vrut să se răzbune de la ea. În cele din urmă, Sindoora fost arestat cu ajutorul Amar, Divya, şi Bharat. Ea a reuşit să scape şi de poliţie au fost încercarea de a găsi ei. Ea a numit Bharat, crezand ca este de partea ei, şi Bharat a venit împreună cu Divya şi Amar. Ea a încercat să omoare Divya şi Amar, din nou, dar Bharat venit din spate şi a împuşcat-o. A fost demonstrat că ea a căzut în iaz, dar ele nu gasit corpul ei. Sa presupus că ea a fost mâncat de crocodili.

Amar şi Divya sunt care au o viaţă frumoasă şi Bharat Aditi şi încearcă să-i spuneţi Divya adevărul despre ele nu sunt căsătorit. În cele mai recente episoade, Amar este în prezent în Banaras pentru că pe drumul său acolo, el a condus în mod accidental şi a ucis Shivam care a fost pe cale să se căsătorească. Amar este apoi obligat sa stea cu familia, deoarece Shivam de curând-a-fi-soţie crede că Amar este, de fapt Shivam. El a fost invitat să joace ca Shivam pentru câteva zile în faţa Gauri. Recent, Amar a fost căsătorită cu Gauri pentru că încă mai crede ca Amar este Shivam. Din cauza probleme cu inima ei, familia este frică să-i spuneţi că Gauri Shivam este mort, deoarece le este frică, de asemenea, ea s-ar putea muri. astfel încât Amar sejururi ca Shivam. După o noapte în care petrec împreună într-o clădire din cauza masina lor de a descompune. Oamenii cred că ea este o fată rea, astfel Amar Sindoor pune pe ea şi se duce acasă. Amar descoperă Divya este însărcinată şi nunta Bharat este de a veni în curând, Bharat adus doamnă care a avut grijă de el, când a fost mai mic. Gauri a decis să meargă găsi soţul ei în Delhi. După ce mama lui a adus Sagar Gauri să staţi acasă a aflat că Amar / Shivam de viaţă a fost acolo când a plecat la parter să-l caute, ea a văzut dansând cu Divya şi îmbrăţişarea ei. A doua zi, Guari încearcă să-i spuneţi despre familia Amar căsătorească cu ei, dar Amar opreşte ei. Amar Shivam ia spus că este mort, iar el este Amar, nu Shivam. Ma Bharat's .. doamnă care a avut grijă de el a văzut Amar şi Guari împreună, singur în cameră, ea îi spune Divya, nu doresc să se ascundă acest lucru. Divya întreabă Amar, unde a fost atunci când ea a fost de dormit în acea noapte, dar el nu spune nimic, atunci ea începe să bănuiască el şi gauri, acum ea spune ca toate aceste fete doresc este bărbaţi şi Divya începe să suspecteze ceva între soţul ei şi Gauri destul de repede ea descoperă şi apoi ea face Gauri a lua it în câmp deschis şi chiar şi prin faptul că Gauri stă în casa lor.

Divya este într-un stadiu foarte critic în viaţa ei e cam place de ea sau copilul, dar ea chiar vrea copilul. Bharat şi Aditi căsători şi după nunta lor, au facut sex, pentru că a arătat lumânări de ardere. Amar spune Gauri pentru a iesi din casa lui, dar Gauri mereu vorbi vrute şi nevrute cozi şi Divya spune că ea e părăsesc chiar dacă ea ştie Divya nu va lăsa să se întâmple asta. Divya este dignosed cu Rinichi diease şi Gauri are o diease inima. Dar Amar doar îi pasă de Divya. Karuna, mama Bharat este o Snoop totală şi niciodată nu minţi de afaceri propriul ei şi ea în mod evident, vrea să ştie ce se întâmplă şi ea nu, împreună cu restul familiei. Dar ea cu adevărat are interese de cele mai bune a familiei, la inima. Bharat mama lui tocmai a fost dat afara din casa de către Aniket pentru că ea nu-i place Aditi, din moment ce ea a fost o dată căsătorit (a divocee). Ea iese din casa si mama Bharat reale ale intră. Se pare că nu a fost niciodată Sindoora mort. Ea este aparent nebun. Deşi Divya nu cred că ea este nebun, ele sunt de testare acum ei pentru a vedea dacă ea este cu adevarat nebun, dar cumva Sindoora întotdeauna pare să ştii despre planurile lor. Divya a descoperit acum că Sindoora nu este cu adevărat nebun ea acţionează la fel ca el. Sindhoora încearcă să dăuneze Divya gravidă, în care încearcă Divya merge într-o comă după ce a dat naştere la o fetiţă, Dia.

Amar la început refuză să iubesc copilul, dar mai târziu dat seama de copilul a avut nimic de-a face cu relaţia lor a început acum grijă de copil. Aditi dat seama adevărul Sindhoora şi se alătură Aniket în lupta sa împotriva Sindhoora. Sindhoora la primul succes în Gauri convingătoare că este datoria ei de a face Amar accepta-o ca a doua sa soţie, dar Gauri mai târziu a realizat-o greşeală şi se roagă să devima pentru recuperarea rapidă a Divya. Rugăciunile ei sunt preluate şi Divya recupera. Aditi şi Aniket stiti despre caracterul Sindoora lui real şi au un plan pentru a trimite Sindoora la închisoare şi planul este necunoscut pentru oricine altcineva. De data aceasta schema Sindoora de rău este să te desparţi de Amar şi Divya, că este la fel de drama a progresat, vedem că Divya este în sfârşit din comă, dar nu poate aminti nimic pentru mai mult de 10 de minute. de exemplu, într-unul din episod, ea pune copilul Dia în cada de baie şi complet uitat despre ea, Amar a venit şi a salvat copil şi s-au grabit-o la spital.

Amar este într-adevăr îngrijorat de Divya pentru că ea se sperie, o dată el nu este în jur. Amar şi Divya acasă capul din cauza Divya, deoarece este de a pierde încet memoria ei, şi când s-au dus la doctor si el a spus că există şanse 80% din Divya pierde memoria ei complet. A doua zi, se trezeşte Amar º i cant găsi Divya, el e speriat, căutarea pentru ea în fiecare colţ al casei, până când el vede picioarele Divya se află în spatele cortinei, el se deschide-o şi Divya devine speriat şi spune Amar să plece, spunând: "Eu nu te cunosc, cine eşti, ce vrei?". şi aceasta este parte atunci când ea complet pierde toată memoria ei. Amar şi Aditi are un plan care ar putea aduce memoria Divya's back, au pus copilul Dia pe pat pentru a lăsa plânge ea. and Divya vine şi joacă cu ea, aşa Amar crezut că ea are memoria ei, dar nu, ea se uită la ei şi spune copilului Dia care arata, mumie dumneavoastră şi tata sunt aici. Amar devine un şoc mai mare ca ea nu poate aminti nimic, pentru că de acest Divya devine distrasa şi pachete de lucrurile ei să plece, şi Badi MAA vine si spune Divya Unde te duci, şi ea a lui se uită la Amar şi îi spune Badi MAA, poate i sta în camera? BIG şoc.

Amar decide că el poate fi un bun prieten cu ea. El merge în camera Sindora şi pune floarea spune la prietenul meu, şi atât de la acestea să devină buni prieteni. Sindoora încearcă să facă Divya cred că înainte ca ea a pierdut memoria ei, Divya a fost inamicul Amar lui, iar el este motivul pentru care ea a pierdut memoria ei! Divya se îndrăgosteşte de Sindoora şmecherie a lui, şi acum, urăşte Amar! Divya Amar spune că dacă nu este al ei, atunci nimeni nu va fi lui. Deci, ea il invita sa faleza si impinge-l afara. Cu toate acestea ea nu nu-i chiar împinge-l de pe, ea a fost gandit si am putut vedea gândurile ei în loc ea nu a avut curajul de a împinge Amar off. În acea noapte ea decide să iasă din casă şi leşină în mijlocul drumului şi de un tip ia-o la casa lui. Amar află că Divya a părăsit şi aşa arată el pentru toate noaptea ei. Divya se ridica şi a vedea tip în faţa ei şi ei au un chat. Tipul apoi îi spune că el va face o surgrey creierul pe ea să o ajute să recapete memoria ei. Cu toate acestea, dacă nu merge bine intervenţii chirurgicale ea ar putea ajunge într-o comă din nou, dar Divya încă mai este de acord. Poliţia solicită Amar pentru a căuta Divya la spital şi aşa mai Amar se duce acolo. Tipul care a salvat Divya îndeplineşte Amar în spital şi vede că el are o imagine de Divya. Întrebări Amar-l în cazul în care el a vazut Divya şi tipul ia Amar Divya în camera lui. În sala de Amar vede Divya şi este foarte fericit. In curand, operare pe lucrări Divya iar ea se intoarce amintirile ei. Ea spune familia Bharat ceea ce mama lui a făcut cu ea, dar mama lui Bharat lasă în faţa uneia din care se întâmplă. Bharat nu este convins că acest lucru el si Aditi iasă din casă şi obţine o nouă casă de theirs.Divya pledeaza Amar să mă întorc Bharat şi Amar promite că va.

Amar CV-urile de birou, dar ajunge să ştiu că societatea sa a fost preluată de B-ventures. El decide să le îndeplini şi se duce la mandatului lor şi vede portretul Sindoora scris în birou şi este şocat, acţiuni Amar ştiri cu familie care Bharat a falsificat lor de afaceri de familie. Familie sprijină Amar si sfaturi-l pentru a porni din nou prin luarea de împrumut, dar spre surprinderea lui Amar există o cantitate imensă de împrumut au fost deja luate în numele său de către Bharat ... şi ce surprize-l chiar si cel mai mult este atunci cand managerul băncii spune că Amar însuşi a sancţionată de împrumut pentru a Bharat Amar şi acum are să se întoarcă împrumut în săptămâna-un timp sau else proprietatea lui vor fi scoase la licitaţie şi de afaceri va fi închis ... Divya întâlneşte Bhaarat şi încearcă să explice că tot ceea ce-l face el nu este drept, dar Bhaarat nu se mişcă şi solicită Divya să stea departe de acest lucru. Licitaţia începe şi de familie îşi petrece ultimele momente în casa lor. Casa este vândut şi în cele din urmă Bhaarat preia casa. Bhaarat nume de această casă ca Niwas Sindoora. Amar şi Divya, împreună cu Dia plece de acasă, dar nu Aniket si Uma. Amar şi Divya de mers pe jos pe un drum pe o grija de adăpost. Uma Aniket spune că acestea ar trebui să nu au părăsit Amar şi Divya singur. Bhaarat acum se comportă ca proprietar al casei. Divya Amar şi Dia sunt împreună ca o familie şi de Bhaarat este singur şedinţei în casa cu nimeni din jurul lui ... Pentru că el este asa de medie, Aditi a început să urăşti him.Bharat face progrese în asocierile în activităţii sale chiar ca Amar aruncă adânc în sărăcie . În timp ce Bharat începe Noţiuni de proiecte internaţionale pentru compania sa, Amar trebuie să ia în sus de locuri de muncă a unui şofer de camion pentru a sprijini Divya şi Dia.

Zilele trec prin şi o zi Divya constată Dia cu adevarat bolnav şi ia-o la spital şi apoi şi dea seama că ea nu are bani pentru tratamentul ei. Amar frenetic merge în jurul pentru a vă ajuta, dar totul devine frustrat ca se pare ca zilele lui proaste au venit ... a merge la Bhaarat şi-şi ţine-l responsabil pentru starea Dia's ... Amar vine faţă în faţă cu Sindoora care se află în faţa lui în picioare ... Amar este de coajă şocat. Amar urmează Sindoora şi nu există o mână de confruntare gura ca Amar este agitat pentru a vedea ei. Sindoora cade pe teren şi de sânge începe maloasa din capul ei ... Amar primeste un telefon de la care Divya Dia este critică Amar frunze Sindoora şi conduce la spital ... arestările de poliţie Amar pentru uciderea Sindoora. Amar păstrează memoriul la poliţie că el este nevinovat, dar toate dovezile se ridica împotriva el, ca ofiţer de poliţie îi spune că şi-au găsit un organism care este Sindoora lui. Divya ajunge să ştiţi despre arestarea lui Amar şi ajunge la secţia de poliţie. Bhaarat devine, de asemenea, să ştiu de moarte Sindoora şi rulează pentru a satisface Amar şi revarsă toate mânia lui pe el ... si promite-i că el se va asigura ca Amar este spânzurat la moarte ... Divya este şocat să aud asta ...


Familia este într-o stare de şoc după ce Amar este în închisoare. Bhaarat efectueaza un ritual de Sindoora. Doctor Shashank vine ca un salvator pentru Divya .. Divya şi Bhaarat vină faţă în faţă şi Bhaarat îi spune că acum există pentru el este chiar o sarcină mai mare pentru a observa că Amar este spânzurat la moarte şi el ia răzbunare sale mame şi nebuni Divya afară şi Bhaarat spune că ea se va lupta, de asemenea, lupta pana la ultima ... Divya şi medicul Shashank du-te şi pentru a îndeplini diferite avocaţi în oraş, ci tot de pe ei refuza caz Amar lui. Bhargav manupulates şi ia puterea de avocat în numele său şi pe mâini-l pe Sindoora (ea este încă în viaţă !!!). A doua zi, hotărârii pentru Amar ajunge şi toată lumea este prezent la sala de judecata. Divya Amar reuşeşte să găsească un avocat care lucrează efectiv pentru Sindoora, acestea nu sunt în măsură să dovedească Amar nevinovaţi şi Amars condamnat la moarte. Mai târziu, avocat Amar spune că el are de spus el a ucis-Sindoora pentru a reduce pedeapsa, Amar nu acum că, dacă el a spus că el nu va putea să dovedească el este nevinovat de pe el este să presupunem că a veni în instanţă şi în ultima zi a instanţei, cu toate acestea a fost de a mai târziu şi au avut Amar recunosc el ucis sSndoora. Divya mai târziu vede Sindoora şi încearcă să-i spuneţi Bhaarat, dar el nu va crede că Sindoora este încă în viaţă. În acea zi, el a primit vestea că el a pierdut o sumă mare de bani, nu vă puteţi aminti cât de mult, în aceeaşi zi factura de telefon Sindoora a venit, Aniket şi Aditi a se vedea-o şi arată Bhaarat că mama lui este încă utilizaţi telefonul ei până la data de . Ele arată Bharat, dar el spune că a fost furat, Aditi şi Aniket încercaţi de telefon pe care Sindoora a fost de asteptare si se duce la Bhargav. ei încearcă să-i spuneţi Bhaarat, dar el nu a vrut să creadă, fără o dovadă. Valoarea medie în timp ce Dr. Shashank şi Divya veni cu un plan pentru a căuta Sindoora, ei trimit o fotografie a ei la ştiri că ea este moartă şi că ea devine supărat pentru că a planificat să părăsească oraşul şi dacă cineva o vede ea va trebuie raportate. Ea angajeaza goons să meargă după Dr. Shashank pentru joc cu ea. El devine bătut rău şi wou't fi capabil să ajute Divya timp de o saptamana, aşa că acum ea este singur, în afară de Aniket si Aditi. La Bharat Oficiul este încă mirat, care a luat banii şi apoi el începe să suspecteze Bhargav, îşi schimbă parola contului, Bhargav apare şi îi spune Bharat el a fost într-un accident de maşină causeing-l pentru a obţine întârziat la serviciu. Bharat îi spune că el trebuie să părăsească Bhargav şi a cerut să se uite după lucruri. atunci când pleacă Bhargav încearcă să meargă în contul bancar Bharats, Bharat cames înapoi în şi vede Bhargav şi a întrebat care ia spus să facă acest lucru. Bhargav nu răspunde şi Bharat întrebat dacă a fost el este bhargav mama încă nu răspunde şi el, Bhargav, primeste un telefon de la sindoora şi Bhaarat răspunsuri aceasta, el a afla Sindoora este încă în viaţă şi se duce pentru a satisface Divya, El imploră Divya pentru iertare, Divya la început a fost nebun, dar Bharat iartă după ce el spune ca va ajuta căuta ei pentru Sindoora şi Amar liber, cu toate acestea ele mare doar câteva zile Divya şi Bharat de căutare Sindoora, au aflat că Sindoora a rezervat un bilet din Delhi, aşa că au grăbit să o găsesc. Nu sunt de poliţie srrounding portul de aer. În trenul Sindoora este zâmbeşte pentru că ea crede că ea a castigat din nou, dar apoi dintr-o dată persoana care se află în partea din faţă a Sindoora mai mici ziarul şi este Divya! Divya încearcă să intre Sindoora pentru a merge cu ea, dar sindoora împinge ei şi fugi. Sindoora strecura in interiorul casei Singh, să-l răpească Dia. Aniket încearcă să oprească ei, dar devine răniţi. În final Sindoora încearcă să şantaj Bharat şi Divya spune ea va ucide Dia în cazul în care încercaţi să salvaţi amar. apoi amar este de 30 de minute de a fi spanzurat, trecerea timpului şi Amar are frânghia în jurul gâtului lui. omul spune tipul asta de a trage stick să stea amar. înseamnă în acelaşi timp şi Divya Bharat sunt neputinciosi pentru a opri sindoora şi apoi de poliţie sosi. ei de telefon al omului de a opri moartea amar şi Amar este Safed. Sindoora devine arestat şi se duce mentale. Scenele finale sunt Divya şi nunta lui Amar, toată lumea este fericită din nou. Ele arată Sindoora în închisoare, care sunt în căutarea nebun şi "joacă" cu două păpuşi. Ultimul lucru indicat este o imagine de familie a familiei Singh, cu textul niciodată "Love moare". Sindoora a ajuns în cele din urmă la un capăt, după mult mai mult de 25 de ani şi Divya / Vidya şi Amar / Sagar poate fi în cele din urmă fericit. De asemenea, cântec tema Dulhan banoo Teri principal este de joacaAlbumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.